This page needs JavaScript activated to work. Verhuurmodule WAVO

Welkom bij www.verhuur-wavo.nl

In de wijk Oost is het wijkgebouw Trefpunt Oost gevestigd. Deze accommodaties is de plek voor (buurt)initiatieven en sociale contacten.

Wilt u zelf een cursus of opleiding, bijeenkomst of een sociale activiteit organiseren? Kies 1 van de ruimtes hieronder om gelijk uw dag en tijd te reserveren.

Wij kunnen onze ruimtes niet verhuren voor privé feesten en partijen, daarvoor dient u bij de plaatselijke horeca te zijn.

Wij verhuren in het Trefpunt zaalruimte aan bijvoorbeeld: scholen, sportclubs, gemeente en (buurt)verenigingen uit Ridderkerk en omliggende gemeenten.
Je kunt het Trefpunt gebruiken voor het organiseren van cursussen, opleidingen, kaarten, zingen, soosactiviteiten, hobby- en sportactiviteiten, vergaderingen en spreekuren. We verhuren ook ruimtes voor activiteiten aan buurtbewoners, voor bijvoorbeeld: een burendag of wijkinitiatieven (sinterklaas, Halloween, of kerst etc.) of andere activiteiten.
Huren bij het Trefpunt is altijd met de verplichting om de consumpties af te nemen zoals koffie, thee en drankjes.

U bent van 9.30-15.00 welkom in onze kringloopwinkel of voor een kopje koffie of thee en een gezellig praatje

Heeft u hulp nodig bij het reserveren van een ruimte, of heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op via ons e-mailadres.

Zoek naar een specifieke ruimte of locatie.Let op: meerdere ruimtes te gelijk boeken is mogelijk. Filter hiervoor eerst op datum, start- en eindtijd.

Extra's

Wavo
De Genestetstraat 2
2985 CG Ridderkerk
0180 432 350